Mi az oka annak amikor leesik az ember vércukra?
Figyelt kérdés
És mit lehet olyankor tenni, ha nincs az embernél éppen se víz, se étel?2015. nov. 1. 17:33
1/3 anonim válasza:
Szölöcukor legyen nálad, ha hajlamos vagy erre, vagy csoki. Nekem akkor esett le utoljára amikor teljes kiorlésu kenyereket ettem meg ilyeneket, és ugye abba nincs cukor, meg édes száju se nagyon vagyok..... REggelizz minden nap és akkor ez elkerülheto lesz.
2/3 anonim válasza:
Gyors felszívódású szénhidrát hirtelen emeli meg a vércukrot, majd gyorsan távozik is onnan. Ha nincs pótolva, akkor ugye csökken a vércukor szint. Lassú felszívódású szénhidrátok nem emelik meg hirtelen a vércukrot és hosszabb ideig tudják "szinten tartani".
3/3 anonim válasza:
akkor nekem a lassú felszivodásu szénhidráttol miért esett le a cércukrom?? azota nem is eszek olyat, és nem esett le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!