Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyógyszerfüggőségnek számít...

Gyógyszerfüggőségnek számít már az ha naponta beveszek 1-2 fájdalomcsillapítót?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen ha az orvos nem irta elő. Vigyáz mert így a hatását is elveszti és ha tényleg fájni fog valami marokszámra is szedheted nem fog segíteni.
2010. márc. 19. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Napi szinten még az egy is nagyon sok. Ha olyan problémád van, amit indokolna, hogy minden nap bevegyél 1-2 tablettát, akkor orvos írná elő és nem tennéd fel ezt a kérdést.

Szóval a válasz: igen.

2010. márc. 19. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:

mi a gyógyszer neve? miért veszed be milyen érzéssel tült el? vagy van valamiylen hatása rád?

hónapokig szedtem fájdalom csillapító muszály volt indokolt volt mert nagy fájdalmaim voltak habár teljesen nem mulasztotta el cak elviselhetővé tette de én ha tehettem nem vettem be mivel mindig arra gondoltam hogy hogy tönkre teszi a gyomromat májamat mindenemet a gyógyszer, talán az segít hogy ha arra gondolsz hogy menynire káros és arra is hogy ha ne adj isten valamiért fájdalmaid lesznek nem fog érni semmit sem

2010. márc. 19. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mért szeded?
2010. márc. 19. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mert én nem csak egy két szemet szedtem hanem csomokat

de már annak vége

és na csinálj ient ha nem muszály ne vegyé be!!!

2010. aug. 14. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!