15 vagyok es 86kg . le akarok fogyni de sehogy se sikerul mindent probaltam mar de nem megy. Azok irjanak akik nem bunkoznak. Koszonom elorre is. Velemeny?
Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 18:55
1/6 anonim válasza:
Mivel próbálkoztál? van valamilyen betegséged? Szívbetegség? Pajzsmirigy gondok?
2/6 anonim válasza:
Egyedül nenm fog menni. Valamilyen szakmabeli tanácsadót kell keresned.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem semmi olyan betegsegem nincs viszonylag egeszseges vagyok csak nehezen adom le a kilokat . amit sportolok edzek: futok, fekvo, felules, meg sulyzo
2015. nov. 6. 05:52
5/6 anonim válasza:
Két megoldás lehetséges. Az egyik nagyon drasztikus. A németek a zsidókon próbálták ki (nem szeretnék töri órát tartani) és műkodik. Ha ki tudod bírni akkor 1 hétig nem eszel es a szervezeted el kezdi lebontani a felesleges anyafokat.
A másik, amit meg lehet csinálni az a saját testsúllyal való edzés. Több mint egy éve csinálom. A magas testsúlyom miatt nehéz volt elkezdeni, de mellette kocogtam es már rendben van viszonylag a testsúlyom. Az étjezés is fontos. Naponta három alkalommal többször ne egyél, minden nap fogyassz gyümölcsöt és zöldséget és CSAKIS KIZÁRÓLAG otthon kéazített kaját fogyasszál. Ehetsz bármit csak a hülyeségeket hanyagolf (pl.: pizza, csipsz, hamburger meg a többi mocsok)
6/6 anonim válasza:
Hu. Remélem az elottem lévő tanácsát nem fogadod meg. Ha nem eszel, izmot veszthetsz. Csak mértékkel egyél. Sok rostot.kevés szénhidrátot. Szerintem pajzsmirigyedet vizsgáltasd ki, azok az emberek kevésbé fogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!