Hibából vagy szándékosan utalt engem be?
A lényeg az hogy ma voltam háziorvosnál és A elmondottak miatt a gyógyszeres papírok és a vérvételes beutaló mellet kaptam egy nőgyógyászati beutalót is de nincs rá indok írva.
(hasi fájdalmak és egyebek miatt mentem el)
19/L
Hasi fájdalmaid lehet nőgyógyászati betegségre utalnak, azért küldött el, miért lenne ez hiba?
Igaz engem a háziorvos hasi panaszokkal csak a labor- eredmények után küldött nőgyógyászhoz és urológushoz, de lehet neked jellegzetes nőgyógyászati panaszaid voltak.
Amúgy sem árt oda évente elmenni.
Szándékosan. Értelem szerűen meg kell nézni, nincs e nőgyógyászati probléma a háttérben. Pl ciszta, netán terhesség.
Meg gondolom a hasi és egyéb panaszokból az egyéb az valami ilyen jellegű lehet. Nem? Vagy mi egyéb?
Hasi fájdalmak de olyan menstruációs fájdalmaknak tudtam be a egyéb meg rosszullét(szédülés), hányás, és szúró melkasi fájdalom.
De én nem beszéltem a háziorvossal semmit sem a nőgyógyászatról gondolom csak mellékesnek oda tette és ez aféle ajánlás volt a részéről, hogy ott nézenek meg.
Nincs annyi pénzem hogy magánrendelőzzek így maradok a meg szokott módnál.
Am utoljára 3 éve voltam nőgyógyásznál.
Azért nem jártam nőgyógyásznál 3 éve mert nem élek aktív nemi életet..
Nomeg nem is volt gondom/panaszom ezidáig.
Ezért nem tartottam fontosnak, hogy nőgyógyászhoz mennyek de úgy látszik most kénytelen leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!