Melyik az a multivitamin készítmény amelyikben sok az "A" vitamin?
A-vitamin-tartalmú élelmiszerek
A-vitamint tartalmaz a tej és a tejtermékek (főleg vaj, tejszín), a belsőségek (főleg a máj), a tojássárgája, a tengeri halak, a sötétzöld levélzöldségek (pl. saláta, brokkoli), a sárga zöldségek (pl. sárgarépa, sütőtök) és sárga gyümölcsök (pl. kajszibarack).
én inkább innen válogatnék, mint tabletták között.
Igazad van, de én pl tejet sosem iszom és tejterméket se nagyon eszek mert fosok tőle. A májat meg nem szeretem.
Karácsonyig meg kevesebb mint 2 hónap van, nagyon sok a munka a munkahelyemen, amit ki is használok rengeteg túlórával és igazából nem is törődök most vele, hogy mit eszek. De leginkább párizsis szendvicset vagy konzervet, mert azt még éjjel is meg tudom venni a helyi kisboltba.
Elég ha valaki csak a nevét írja annak a fajtának amiben sok az "A", majd rákeresek. De a gugli mindent kiad csak azt nem amit kellene, arra hogy sok A-s multi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!