Kb 1,5 hete fáj a végbélnyílásom és körülötte, elsősorban ha ülök. Viszketett is, de ez már napok óta megszűnt. Mi okoz ilyen tünetet?
Figyelt kérdés
Délelőtt viszonylag rendben van, gondolom az éjszakai pihentetés miatt, délutánra/estére meg fáj. Nyilván ülőmunkát is végzek. Székeléssel nincs gond, nem fáj, nem vérzik, külsőleg pedig nem látszódik semmi. Tisztálkodással szintén nincs gond. 2 napja kenem Reparonnal, meg nyomok fel is, de 1 óra ülés után már fel kell állnom. Használjam még a kenőcsöt, vagy menjek dokihoz? Háziorvos az első állomás? Belső aranyér lehetséges, vagy készüljek rosszabbra?2015. nov. 2. 13:48
1/2 anonim válasza:
Ha fáj még a Reparon kezelés ellenére is 1 hét után, akkor sebészetre menj, nekem ott nézték meg és kaptam rá kenőcsöt. Lehet belső aranyér pl. Nekem előszőr viszketett és fájt, később kezdett vérezni, akkor mentem orvoshoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. nov. 2. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!