Lehet szekrekedesem ha nem iszok rostost?
Fogyni probalnek es csak vizet szoktam inni. Eszek meg minden....de mar lassan egy honapja vacakol a szekletem. Hashajtoval tudok csak menni wc-re..es nem akarok mar tobbet bevenni belole. Ha beveszem a hashajtot meg iszok rostost akkor 2 napig rendesen van szekletem aztan mar most 2 napja megint nincs....
Tegnap meg nem, de mar most rettenetesen faj a hasam es fel vagyok puffadva. Ugy erzem hogy nem vagyok ehes..hogy tele ettem magam pedig ez nem igy van. Asszem olyan 10 ora fele ehettem utoljara, es az elobb ettem meg egy joghurtot..ez igy nem jo.
Anyum azt mondta hogy csak rostost ihatok vizet nem.
Szerintetek ha minden nap iszok rostost akkor vissza allhat rendszeresbe mint ezelott?
Elore is koszonom a valaszokat.
Mindenképp szükséged van rostra, gyümölcslé nagy segítség, de rendes gyümölcs formában is kell.
Az viszont nagyon nagy butaság, hogy nem ihatsz vizet! Nagyon káros, háráltatja a fogyást is illetve a kevés víz fogyasztása ugyanúgy előidézhet székrekedést.
Igyál nagyon nagyon sok vizet, mellette rostosat is + gyümölcs, zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!