Mit tegyek ha székrekedésem van?
Figyelt kérdés
Székrekedésem van 1 kerek hete. Észre is vettem hogy fel is vagyok puffadva azaz kövérebb vagyok pedig heti 6 alkalommal edzem. És egészségesen táplálkozom plusz napi 2 liter kizárólag csak vizet iszok! Kérlek segítsetek akár mivel is az értelmes válaszokat előre köszöszöm :)2015. márc. 4. 19:08
2/9 anonim válasza:
Azt tudtad h a kakilàsnàl a lelkedből is tàvozik egy darab? Lehet h az a darab nem akar elszakadni tőled, és ezért van székrekedésed
3/9 szamo77db válasza:
Ez nagyon hosszú idő. Azt mondom, néhány, egymást követő beöntés jót tenne. Kérdés, hogy van-e olyan személy, aki segítene neked ebben. De lehet kapni vény nélkül keserűsót, Reggel, éhgyomorra egy nagy pohár vízbe tegyél vagy 2 teáskanállal és idd meg. Ezt olyan napon kellene csinálni, amikor nem mész sehová, mert igen erősen meghajt. Amikor megittad a sót, feküdj még vissza az ágyba egy jó félórát, de több is lehet, hadd járja át a beleidet ez az oldat. Ne légy türelmetlen, lehet, hogy délutánra hajt meg. De akkor aztán alaposan! Ne menj el otthonról. Érdemes volna a háziorvosoddal megbeszélni ezt a problémát.
4/9 anonim válasza:
Semmi ingered nincs, vagy mi a panasz?
Egyél Jókenyér márkájó rozskenylrből 2 szeletet, cserszenyeretekből 3 szemet minden nap, borsosmenta teáből fél litert minden nap.
Menni fog az!
Ha van inger cska nem jön ki, akkor guggolj le szétnyitott térdekkel és az öklodet tedd a jobb hajlatba, hogy nyomja a hasadat. guggolj így 2 percig!
Igyál kávét, kólát, azt kicsit hajt.
6/9 anonim válasza:
Én is székrekedéses vagyok, nálam a 3-4 kivi vált be.n
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat ki fogom próbálni őket :)
2015. márc. 4. 20:11
9/9 anonim válasza:
Nekem anyam kronikus szekrekedo volt :) O neki egy haromhonapos Colonix kura valt be nagyon, azota nincsenek panaszai. Valamint meg azota zabkasaval kezdi a napot, hogy rostok miatt jo legyen a belmukodese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!