Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Symicia fogamzásgátlót szedek,...

Symicia fogamzásgátlót szedek, késik a mensesem. Valakivel volt ilyen már?

Figyelt kérdés

Szeptember 5-el kezdtem el szedni a fogamzásgátlót. Az első menses eléggé elhúzódott, legkésőbb most hátfőn kellett volna megjönni Ma voltam orvosnál, először azt gondolta nem szedem rendesen (pedig de nagyon is), aztán a stressz, stressz ide vagy oda mindig megjött. Aztán azt mondta nem zárja ki a terhességet, mondtam neki, hogy csináltam tesztet és negativ erre annyit mondott korai volt csinálni és elmenni hozzá, kevés ez 3 nap kimaradás menjek vissza 2 hét múlva ha nem jön meg és csináljak tesztet vagy ha jobb akkor elküld laborba, de szedjem rendesen tovább a gyógyszert?

HA nagyon ha fenáll terhesség akkor a gyógyszert árt neki, nem? És járt már igy valaki ezzel a gyógyszerrel??

2015. okt. 29. 14:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!