Ma ismét részegeskedem! 1,5 l bor meg 3 sör lecsúszik.2 naponta részeg vagyok már, mi lesz így ebből? Ez már alkoholizmus?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 19:23
1/6 anonim válasza:
Az bizony és baromi nehéz róla leszokni. Szóval minél hamarabb hagyod abba, annál jobbak az esélyeid, hogy egyáltalán le tudsz róla szokni.
2/6 anonim válasza:
Ez mar az! Ha jot akarsz magadnak,akkor hagyd abba minnel hamarabb, ha nem megy, kerd szakember segitseget. Megoldani nem tudja helyetted, de segitsegedre lesz.
3/6 anonim válasza:
Ez az. Mi lesz? Rab leszel,életed semmi, a pia figságában. Az nem szeret,nem ölel,csak a pénzed,meg az eszed zabálja,meg elveszi a tudatod.
4/6 anonim válasza:
Ez sok. Én értelmiségi munkát végzek, de 2 üveg bor és egy sör az amit meló után megiszok. Ha több, akkor már másnap nem nagyon tudok dolgozni. Valójában a 2 üveg bor az ideális, akkor másnap még kipihenten is ébredek.
5/6 anonim válasza:
Az, de mi a sz@rért kell hatszáz névvel reklámoznod, hogy egy semmirekellő alkesz vagy?!
6/6 anonim válasza:
#5, berúgva kommunikatívabb az ember, mint tudjuk. Munka sincs, tehát idő és energia van erre. Egyszer, szerelmi bánat okán én is próbáltam ezt az ivást, igaz, csak napi másfél üveg borral. Aztán idővel .......meguntam. Beleuntam, napi szinten már nem poén. Van, aki rákap, van, aki nem lát benne fantáziót. Nem jelenthetjük ki egységesen az emberiségre, hogy úristen, ön le van csúszva és már így is marad. Ezt teszi Ausztria az emberrel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!