Szóval 12 éves vagyok és közel 80 kiló. Hogyan tudnék lefogyni?
Dietetikus segítségével, korodnak megfelelő táplálkozással és sporttal.
Mindenképpen kérj orvosi segítséget. A neten keringő fogyókúrákkal ne is próbálkozz. Nem adnak hosszútávú eredményt és egy felnőtt számára sem egészségesek, nem hogy egy fejlődő szervezetnek.
Szia! Tök jó, hogy elhatároztad, hogy lefogysz! Szerintem a te korodban - ha szervi problémád nincs - nem is fog nehezen menni. Amúgy megkérdezhetem, hogy a szüleid, testvéreid milyen alkatúak?
Szerintem is mindenképp orvoshoz fordulj, és vele beszéld meg a további teendőket. Akár az iskolaorvoshoz is mehetsz tanácsért, ha jófej.
Áh az azok nagyon alap dolgokat mondanak
Mikor volt ezzel bajom régen annyit mondott h igyak kevesebb tejet max fél litert kenyeret keveset meg ne zsiros ételeket egyek egyedül csirke mellet meg halat ehetem 3 hónap alatt lement 4kg zsirbol izomból aztán elkezdtem azt a könyvet olvasni amit irtam a 2 es válaszba és 1 hónap volt 4kg és közbe izmosodtam
Azért egy vérvétel jó lenne én is csak ezért jártam vissza hozzá
Tudod mit kell szedni?
A lábaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!