Szerintetek vegyek valami ajándékot a fogorvosnak?
Magánfogorvosról lenne szó. Ha azt nézem sokat tett értem ,ha lehet ezt mondani,akkor " meg mentett"
Valami pezsgőre gondoltam,meg csokira.. Gondolkodtam azon is,hogy az asszisztensnek is valamit még a recepciósra is gondoltam, meg a dentálhigiénikusra is! Mind a 4 nő kb 25-35 év körüliek nagyon kedvesek voltak,úgy mentem oda,mintha haza mennék,nem degeskedtem azon sem,hogy mennem kell oda, örömmel mentem. Így is sokat fizettem,de valahogy szeretnémmég meg hálálni. A fogorvos is nagyon közvetlen velem,mintha régóta ismernénk egymást. Ő olyan 30 körüli,nekem nagyon bejön a nő ( én 21 vagyok. ) talán emiatt is szeretnék neki venni valamit. Szerintetek?
Magánfogorvosnak kifizeted az összeget amennyit mond és kész, nem szokás még külön hálapénzt vagy ajándékot adni.
Nem kevés pénzt kell ilyen helyen kifizetni, az a természetes, hogy kedvesek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!