Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Örülnek az eü-s dolgozók, ha...

Örülnek az eü-s dolgozók, ha ajándékot kapnak?

Figyelt kérdés
Van egy doki, akihez már 5 éve járok, ma is voltam nála, annyira nagyon kedves, nagyon szeretem, teljesen megbízok benne. December 18-ra hívott vissza kontrollra, arra gondoltam, hogy viszek neki valamit, ha már úgyis karácsony lesz, szerintetek jó ötlet?
2013. okt. 2. 23:09
 1/7 A kérdező kommentje:

Meg az asszisztensének is vinnék valamit, mert ő is nagyon kedves, meg ha már a doki kap, kapjon ő is.

Vagy manapság már nem "divat" ajándékot vinni?

2013. okt. 2. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen örülnek, mert érzik, hogy fontos a munkájuk és, hogy jól végzik azt, de az ajándéknak nem kell drágának lennie. A csoki minden mennyiségben elfogy, a bor is. :-)
2013. okt. 3. 00:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. Ettől érzik, h jól végzik a munkájukat. Jó ötlet ilyenkor egy ajándékcsomag. Nem kell drága,de szép és mivel több minden van benne mindenki megtalálja benne azt,amit szeret. Nálunk a doki pl. egyáltalán nem iszik alkoholt,viszont rengeteget kap. Mivel már otthon is sok van neki rendszeresen "szétosztogatja",viszont szereti a kávét,teát. Én nővér vagyok és ugyanígy vagyok a csokival.
2013. okt. 3. 07:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Akkor kávé+tea mehet? Nem snassz? Vagy tényleg csak a gesztust nézik? Mert annak örülnék a legjobban, nem elhalmozni akarom én őket mindenféle drága és különleges dolgokkal, csak tényleg jelezni feléjük, hogy hálás vagyok nekik. :)

Húú, utolsó válaszoló, tényleg nem szereted a csokit? Pedig eddig az volt a biztos ajándékom mindenkinek. :)

2013. okt. 3. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor,ha sós :)

Azért ez ne tántorítson el! A párom szereti :)

2013. okt. 3. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ezért jó a kosár. Mehet bele csoki,kávé,tea,ital és akkor mindenki megtalálja benne,amit szeret.
2013. okt. 3. 22:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. okt. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!