Tegnap éjjel meghalt apukám lehetséges hogy?
Részvétem!
Biztosan nem szenvedett, legalábbis sokat nem!
Gondolj arra, hogy ezek után pedig egész biztosan nem fog neki tovább fájni semmi!
Mindig ott marad veled, mindig segíteni fog neked, bármikor hívod-kéred... amíg a szívedben őrzöd emlékét, ő veled marad!
ÉN örültem volna neki, ha anya szívrohamban, álmában hal meg - az egyik legkegyesebb -, nem évekig tartó szenvedés után.
Egyébként nincs feltétlen előjele, ha álmodban kapsz szívrohamot, nem is ébredsz fel rá.
Hidd el, neki mindenképp "jobb halál volt", ti meg túlteszitek magatokat rajta.
Fogadd őszinte részvétem! Mélyen együttérzek veled, három napja veszítettem el én is az édesapámat...
Az én édesapám tüdőembóliát kapott. Nagyon hasonló tünetei vannak, mint az infarktusnak és mindkettőnek van olyan súlyossági foka, ami azonnali halált okoz.
Ilyen esetben az orvos akkor sem tud segíteni, ha ott áll édesapád mellett.
Borzasztó kegyetlen az élet! Nálunk egy másfél hónapos baba maradt nagypapa nélkül. És sosem tarthatta a karjában...
Ezt nem lehet feldolgozni. Sok erőt kívánok és mélyen együttérzek.
Köszönöm mindenkinek!
Utolsó: hihetetlen, az én apám is október 16 ról 17-re virradóan halt meg (kb.éjfél körül), ezelőtt 2 évvel szintén október 17-én a nővérem férje..úgy tűnik ez másnak is szomorú dátum...
Akinek pici baba mellett halt meg: megértelek..igaz apunak 8 unokája és 3 dédunokája volt, de a 9.-el épp várandós vagyok (4-en vagyunk testvérek, második babám), 6 nappal később jelentettük volna be, sajnos már nem élte meg. 3 hónap eltelt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!