Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy éjjel-nappal dugnék, meg szeretem ha kiverik de nem szeretem a szopást?
Nem mindenkinek kell szeretnie.
Van olyan lány, aki nem szereti, ha nyalják, pedig az jóformán egy biztos örömforrás.
De ennek is biztos meg van az oka.
Nem kell mindenkinek mindent szeretnie, férjem sem szereti a szopást. A kapcsolat elején nem mondta, csak azt vettem észre, hogy ő is lelankadt, miközben csináltam neki. Eleinte magamat hibáztattam, bár sosem volt e téren problémám, aztán kibökte, hogy őt ez nem izgatja, ahogy te is mondod, unatkozik, és nem érez semmi különöset ilyenkor. Én kicsit sajnáltam a dolgot, mert szerettem
csinálni, de természetesen megértem, és elfogadom a mai napig, hogy őt ez nem izgatja. Amúgy ezen a téren jól összejöttünk, mert én meg a nyalást nem szerettem soha:) Szóval nálunk kölcsönösen nincs orális szex. Nekünk ez így teljesen jó, számtalan módon lehet izgalmas, élvezetes a szex e nélkül is. Ha téged sem izgat, hát nem izgat. Ettől még nem dől össze a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!