Tegnap éjjel meghalt apukám lehetséges hogy?
De hogy-hogy nem kapkodott levegôért?
Ha kihívta volna valaki a mentôt este (hányt 1x, verejtékezett..) akkor megmenthették volna?
Semmi esélye nem volt?
Nem akarom elhinni, hogy nem ébredt fel.;-((Ott feküdt, mintha aludna. Pénteken együtt akartunk tortázni a gyerek szülinapján..
Sosem fog már várni a kapuban;-(((
Aapuu;-(((( iszonyúan fáj..
Részvétem.
A papám szívbeteg volt, ő is álmában halt meg. Úgyhogy igen, lehet. Tudom, hogy nehéz, de gondolj arra, hogy nem szenvedett.
Őszinte részvétem.
Apukámat szintén infarktus vitte el, ő ébren volt.Ezért merem állítani hogy olyan gyorsan történt, hogy ha a lakásban van az orvos se tehetett volna semmit. Nem valószínű hogy bárki is segíthetett volna apukádon.
Részvétem, kedves kérdező.
Nem kell ehhez agyi történés. Hideg veríték, gyengeség, gyomorpanaszok. Az ilyen tünetek a hátsófali infarktus jellemzői, nem véletlenül hívják csendes gyilkosnak. És persze kering is ilyen körlevél a neten, de hát ki veszi ezt figyelembe? Meg általában az ember utólag találkozik vele. Füreden a szívkórházban egy úr mesélte, hogy ő csak rosszul érezte magát kicsit, mivel január volt, kitárta az ablakot, ült 5 percet a hűvösben, majd elment dolgozni. Lépcsőn ment fel a Várba, például. Másnap azért benézett a körzetihez, az beutalta egy vizsgálatra, elkezdték nézni, aztán kiderült, hogy 30 %-a elhalt a szívizomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!