Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám hozzászoktatni...

Hogyan tudnám hozzászoktatni az arcom a borotválkozáshoz?

Figyelt kérdés
Szóval a honvédséghez szeretnék menni iskola után viszont ott a 3 hónapos alapkiképzésen minden reggel alaposan kell borotválkozni.Én most heti 1x borotválkozom mert nagyon érzékeny az arcom és vannak olyan pontok ahol véresre kell tépni,hogy ne maradjon szőr.Kipróbáltam két egymást követő reggelen való borotválkozást de maga volt a pokol..Mit tehetnék,hogy ez változzon valahogy ? Valami trükkök vagy technikák vannak?
2015. okt. 13. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Villanyborotva használata tilos ?
2015. okt. 13. 20:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Valószínű lehet villanyborotvát is használni de van nekem és az se jó megoldás számomra,attól is nagyon csúnyán kipattogok..
2015. okt. 15. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

vannak borotválkozás utáni krémek, illetve keress semleges vagy férfi arckrémet, ezek nyugtatják, puhítják a bőrt(szeszt ne!).

mindig meleg vízzel jól mosd át az arcodat, használj borotva krémet (habzó) és pamacsot. a pamaccsak habosítás közben átmaszírozod és felállítod a szőrszálakat.

a penge ha jó, rányomás nélkül is le kell vágnia a szőrt.mindig szálirányba(fentről lefele, kissé ferdén tartva a borotvát). egyes helyeken más irány kellhet.

borotva dőlés szögét is változtathatod, így hosszabbra vágja a szőrt, de nem irritálja a bőrt.

ezek csak jó tanácsok, nem biztos, sőt jó pár hónap vagy év is kell hozzá, de akár évek is, hogy a bőr hozzászokjon.

Aztán a penge is sokat számít, próbálj ki más márkát is. (nekem a wilkinsonon kívül mindegyik hagyományos penge jó)

legjobbak ezek az állíthatós hagyományos borotvák: [link]

2015. okt. 30. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket :) pamacsot szerzek valószínűleg
2015. nov. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!