Mitől lehet? Szőrnyű volt a rutinvizsgálat, röntgentől mit várhatok?
Max ultrahangra.
De ezt már a barátodnál megbeszélték :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__7..
Saját tapasztalat: maradhat a szűzhártyából, akkor is ha valakivel már lefeküdtél. Nekem az a fiú, akivel először voltam, nem tudta teljesen átszakítani, csak a második fiúm, mert ő nagyobb méret volt. Én is nagyon meglepődtem, hogy lényegében kétszer történt meg az, ami elvben csak egyszer esik meg egy nővel, mindkét alkalommal vérzett minimálisan.
Ha a nődoki hülye volt, akkor másikhoz kell menni! Ezt jól jegyezd meg, mert sok bunkó van a szakmában (nők is). 3 nap barna folyás a menstruációd után teljesen normális is lehet. Nekem pl 3 nap a menzeszem és utána 3 nap barnázás, ha neked nem így szokott lenni, akkor sem kell megijedni, ez terhességet biztosan nem jelez (a terhesség legbiztosabb jele a menzesz kimaradása, terhességi tesztet a következő elmaradt menzesz idején tudsz csinálni, tehát egy hónap múlva). Igazából én dokihoz sem mentem volna.
Röntgennel nem nézik a női nemi szerveket, kétféle ultrahanggal lehet őket vizsgálni. Az egyik a hasi ultrahang, aminél a hasadon mozgatják a vizsgálófejet, ezzel lehet látni a méhet, petefészket és az egyéb hasi szerveket is. A hüvelyi ultrahangnál viszont a hüvelybe dugják be az ultrahangot, ezzel csak a női szerveket lehet nézni. Nézd meg, hogy ezek közül mire utaltak be és miért. Ultrahanggal egyébként betegségeket tud kimutatni a doki, illetve terhességet is, de nem pár naposat, mert az nem látszik rajta, csak egy minimum néhány hetes terhesség, emiatt azt vérvételből szokták kimutatni. Nem tudom miért kell ultrahangra menned.
Köszönöm a választ,nagyon sokat segített!
Nagyvalószínűséggel félrehallottam és alhasi ultrahangra küldött, én sem igazán értem az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!