Urológiai rutinvizsgálat során a herén, prosztatán és vizeletmintán kívül mit szoktak még nézni?
Figyelt kérdés
És feküdni kell vagy állni? Iszonyat rég voltam, nem emlékszem tisztán.2014. jún. 9. 10:58
1/4 anonim válasza:
Megkérdik a pácienst van e panasza,aztán csak a prosztatát.
Ehhez csak előre kell hajolni letolt gatyával a vizsgáló asztalra .Vér vagy itt,vagy a laborban vesznek .
Természetesen egy 14-15 évest másképp vizsgálnak .Ott több mindenre kiterjed .
2/4 anonim válasza:
Rutinvizsgálatnál nem vesznek vért. Ha van panaszod vagy régebben volt urológiai betegséged, akkor vesznek. Esetleg, ha az orvos nagyon alapos, akkor Ultrahangot is csinál. Alhas, herék, vesetájék.
3/4 anonim válasza:
hátra fogja húzni a bőrt is a péniszeden
4/4 anonim válasza:
Hát én már sokszor voltam különböző orvosoknál. Általában megnézték a heréket meg a prosztatát, ahogy írták, néha ultrahang is volt, rányomja az alhasra azt az izét, és teli hólyag kell hozzá, úgy tud kirajzolódni a prosztata, meg néha a vesét is megnézi, akkor oldalt fektet. Vagy ülsz, és megütügeti a vesetájékot, szintén mindennapi. A genitáliákat elvileg állva és fekve is meg kell nézni, nekem eddig vagy így, vagy úgy csinálták, sose mindkettőt. A farkamhoz sose nyúltak. Kivéve egy doktornőt, az hátrahúzta, minden oldalról megnézte, meg is nyomkodta, meg a hasamat és az ágyékot és a gátat is (a herezacskó és a végbél közti rész), szóval eddig ő volt a legalaposabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!