Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kell a mellet megvizsgá...

Hogyan kell a mellet megvizsgálni, hogy van e benne daganat? Ez az itthoni rutinvizsgálat.

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Használjátok már a google-t! Első találat:

[link]

2010. szept. 19. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy körkörösen kell kitapogatni.

Állítólag zuhany alatt, szappanosan könnyebb de én simán szoktam. Úgy tudom menstruáció után célszerű pár nappal, minden hónapban.

Nekem van egy csomóm sajnos, én rögtön kitapintottam, szóval szerintem ha bármi van akkor észre fogod venni akkor is, ha kicsi. Én egyébként érzem is, ha úgy fekszem, vagy ha szorítja a melltartó. Úgyhogy szerintem lassan, alaposan, tapogasd át magad, nem nagyon lehet elrontani. Ha valamiben nem vagy biztos összehasonlításképp tapintsd ki a másik melledben is azt a részt. Illetve a hónaljtájékon a nyirokcsomókat is szokták vizsgálni. Ott megtapogatod, hogy érzel-e valami csomót vagy fájdalmat stb.

2010. szept. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!