Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen ajándékkal kedveskedhet...

Milyen ajándékkal kedveskedhetnék a doktornőnek és a műtősnőnek?

Figyelt kérdés

Szájsebészeti műtétem volt. Tőlem nagyon nagyon távol áll a hála pénz viszont doktornő aki befejezte a műtétet és a műtősnő is nagyon kedves, figyelmes, szakszerű és esetemben ami a legfontosabb türelmes volt. Szeretném ezt nekik egy apró figyelmességgel meghálálni. Sajnos se sok pénzem, se ötletem nincs. 2-2 ezer forintot tudnék rászánni. A bonbon talán túl elcsépelt azt azért nem. Virágot azért lőném ki mert nagy valószínűséggel egyikükkel sem fogok varratszedéskor találkozni így csak a dokim vagy a nővérek közvetítésével jutna el hozzájuk.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok.

Illetve mindkettőjüknek írnék pár sort. Viszont mivel nem tudom a műtősnő nevét fogalmam sincs milyen megszólítást alkalmazzak!?

2015. okt. 12. 13:39
 1/7 TR75 ***** válasza:

Én valamilyen kis dekor-ajándékot adnék, ami kreatív, de nem drága. Mivel nők, nyilván szeretik a szép tárgyakat, szerintem ez a dekor-dolog jó megoldás (vagy akár egy hobbyboltban megveszed az alapanyagot és csinálsz valamit).

Vagy, nem tudom, mit dolgozol (ha egyáltalán), a munkádból adódóan nem tudsz valami egyedit adni? (én anno így tudtam le a dolgot)

Hát, ha nem tudod a nevét, akkor derítsd ki, az nem olyan nagy dolog, megszólítás nélkül az a pár sor nem fog menni. A portán szerintem meg tudják mondani, ki volt akkor bent.

2015. okt. 12. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.Végül egy elegáns tollat kap egy bonbonnal, elvégre tollra mindig szükség van :)

Remélem fog is neki örülni bár nagy valószínűséggel sose tudom meg mert nem valószínű hogy áttudom majd adni személyesen.

2015. okt. 14. 01:27
 3/7 TR75 ***** válasza:

Szerintem tökéletes.

Mondjuk, én a helyedben megpróbálnám személyesen átadni. Lehet, hogy kicsit kérdezősködni kell vagy ilyesmi, de megéri ;-)

2015. okt. 15. 05:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván ha bent lesz amikor megyek varratszedésre akkor átadom személyesen, de ha nem akkor nincs mit tenni. Messze lakok a korháztól és nem vonatoznék oda vissza 4 órát egy személyes átadásért 😊
2015. okt. 15. 07:16
 5/7 TR75 ***** válasza:

4 óra :-o

Hát akkor persze.

Majd írd meg, sikerült-e személyesen átadni :-)

2015. okt. 16. 03:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Na sikerült 😊 Össze futottam vele a folyosón. Meg nem nézte de ugy általában a gesztusnak örült, kicsit talán meg is hatotta. 😊
2015. okt. 16. 13:29
 7/7 TR75 ***** válasza:
Na, akkor rendben van a dolog :-)
2015. okt. 17. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!