Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan mondjam el a doktornőne...

Hogyan mondjam el a doktornőnek, hogy valószínűleg nem gyomorrontásom van, hanem vírusos eredetű?

Figyelt kérdés

Már kedd reggel is furcsa voltam, az iskolában megfájdult a fejem, szédültem. Mondom biztos a front, vagy mert nem ettem eleget. Hazajövök, bekapok egy fájdalomcsillapítót, meg egy zerucant, mert hányingerem volt, majd neki álltam tanulni. Csak nem lettem jobban, rázott a hideg egész nap, majd este elkzedett menni a hasam

Bekaptam 2 darab aktív szén tablettát, meg megittam 2 normaflort. Egész éjszaka fájt, meg vagy 8x ment a hasam. Mondom jó, reggel Bemegyek a dokihoz. Szokásos dolgokat felírja (B6, Tasectan), majd hazaküld. Megtanultam, de egész nap ugyanúgy fájt a hasam, meg ment

Ma ismét Bemegyek, de nem tudom mit mondjak, hogy ne küldjön el ennyivvel.. Itthon már azt hiszik, hogy az új iskolával (gimivel) van bajom. Mit tegyek?

2014. nov. 6. 07:57
 1/5 A kérdező kommentje:
15/F
2014. nov. 6. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:

mondd, hogy nem javult, talán vírusos.. és tovább kell gyógyulni/otthon maradni

egyébként erre meg a legjobb a diéta

üres tea, ropi, főt krumpli, főtt rizs üresen kis sóval

2014. nov. 6. 08:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csaj azért kérdezem, hogy az orvos ne nézzen lógósnak, mert alapjában véve jó tanuló vagyok.
2014. nov. 6. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:

És ha igazad van és vírusos eredetű, akkor mégis mit kezdjen veled az orvos? Hazaküld, megmondja, hogy igyál sokat meg diétázz - mást ugyanis nem nagyon tud.

Visszamész, megmondod, hogy egyelőre nem vagy jobban, kiír még pár napra és ennyi.

Egyébként nem ártana normálisan táplálkozni és nem kapkodni ész nélkül a gyógyszereket. Sokat segítene az is.

2014. nov. 6. 13:56
 5/5 anonim válasza:
Rohadtul nem vagyok orvos, de antibiotikum van ezek között?
2014. nov. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!