Hogyan mondjam el a doktornőnek, hogy valószínűleg nem gyomorrontásom van, hanem vírusos eredetű?
Már kedd reggel is furcsa voltam, az iskolában megfájdult a fejem, szédültem. Mondom biztos a front, vagy mert nem ettem eleget. Hazajövök, bekapok egy fájdalomcsillapítót, meg egy zerucant, mert hányingerem volt, majd neki álltam tanulni. Csak nem lettem jobban, rázott a hideg egész nap, majd este elkzedett menni a hasam
Bekaptam 2 darab aktív szén tablettát, meg megittam 2 normaflort. Egész éjszaka fájt, meg vagy 8x ment a hasam. Mondom jó, reggel Bemegyek a dokihoz. Szokásos dolgokat felírja (B6, Tasectan), majd hazaküld. Megtanultam, de egész nap ugyanúgy fájt a hasam, meg ment
Ma ismét Bemegyek, de nem tudom mit mondjak, hogy ne küldjön el ennyivvel.. Itthon már azt hiszik, hogy az új iskolával (gimivel) van bajom. Mit tegyek?
mondd, hogy nem javult, talán vírusos.. és tovább kell gyógyulni/otthon maradni
egyébként erre meg a legjobb a diéta
üres tea, ropi, főt krumpli, főtt rizs üresen kis sóval
És ha igazad van és vírusos eredetű, akkor mégis mit kezdjen veled az orvos? Hazaküld, megmondja, hogy igyál sokat meg diétázz - mást ugyanis nem nagyon tud.
Visszamész, megmondod, hogy egyelőre nem vagy jobban, kiír még pár napra és ennyi.
Egyébként nem ártana normálisan táplálkozni és nem kapkodni ész nélkül a gyógyszereket. Sokat segítene az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!