Mi az a tobozmirigy?
Sziasztok!
Szeretném én is megosztani veletek az évek során felhalmozott információimat. Ahogy már egy előttem szóló is említette, a tobozmirigy az agy közepén elhelyezkedő, többek között a melatnonin és egyes növekedési hormonok szabályozásáért felelős mirigy. Tudományosan bizonyított, hogy a fluorid (ami egyébként globálisan intézményesítetten a csapvízbe van pumpálva minden országban) elmeszesíti a tobozmirigyet. A fluorid egyébként nem más, mint patkányméreg (utána lehet nézni). Téveszme, hogy a fluorid megakadályozza a fogszuvasodást. Lassan egy éve fluoridmentes fogkrémet használok és semmi baj a a fogaimnak! A háttérhatalomnak azért fontos, hogy globálisan elmeszesítse az emberiség tobozmirigyét, hogy spirituálisan teljesen vak legyen mindenki. Természetesen senkitől nem várom, hogy higyjen nekem, de elég alaposan utána néztem a dolgoknak. A tobozmirigy valójában az emberek úgynevezett "harmadik szeme", amely ha kinyílik, az ember képes a felsőbb rezgészintek (dimenziók) érzékeléséee. Különböző ősi spirituális tevékenységek (asztrális kivetítés, éber álom, stb...)a tobozmirigyen keresztül hajthatók végre. A keleti vallások harmadik szem chakrának nevezik és a homlok közepén lokalizálják. Ez sem véletlen. A tobozmirigy illetve a homloklebeny között ugyanis idegvégződés-kapcsolat van. Ha valaki sokat meditál és a tobozmirigyére koncentrál, előbb utóbb (függ ez a mirigy elmeszesedettségi szintjétől) a homlokán bizsergést, nyomást, vagy hasonló érzést fog tapasztalni.
"A fogkrémbe (és sok helyen az ivóvízbe is) azért tesznek fluoridot, mert a fognak szüksége van a fluorra, hogy egészséges és erős maradjon. Fluor nélkül a kálcium nem épül be a fogba"
Ez téveszme. A kálcium csontokba való beépüléséért a D vitamin felelős. Semmi köze a patkányméregnek a kalcium csontba való beépüléséhez. Egyébként a fluorid az alumíniumgyártás mellékterméke, vagyis vegyi hulladék.
Kedves 25. válaszoló!
Szerintem elég sok dologra reális magyarázat alig, ha van.
Távol álljon tőlem a kötekedés, de ha valamiről abszolút fogalmad nincs (a haszontalan, témától eltérő válaszodból ugyanis erre tudtam csak következtetni), akkor miért szólsz bele?
Ami mások "sötétségét" illeti, szerintem nincs olyan a Földön, aki azt mondhatná bárki másra, hogy "sötét". Még te sem vagy kivétel.
Egyébként köszönöm, hogy vetted a fáradságot és írtál! :)
Hahaha!
Megint jön a baromság az emelkedett tudatról, meg a magasabb dimenziókról. :D
A tobozmirigy az agyban van, és a sok összeesküvés-elméletes annunaki-hívó kényszerképzetes szerint valamilyen éteri funkciója van, ha aktiváljuk, akkor látjuk vele amagasabb dimenziókat! :D
És egyéb hasonló ostobaságok... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!