Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen gyakran lehet használni...

Milyen gyakran lehet használni ezt?

Figyelt kérdés

Octenisept, ilyen kicsi 50ml-s spray. benőtt körmöt vágtak nekem kb 2 órája, a körmös mondta hogy ezt ajánlja hogy használjam párszor, de konkrétan hogy hányszor, azt nem mondta, és sietnem kellett, szóval nem tudtam visszakérdezni.

ezt hányszor lehet használni egy nap? lábfejenként 1-2 fújás elég, vagy ujjanként kellene pár, vagy hogy van ez?

Tetrán kenőccsel kapcsolatban ugyanez lenne a kérdésem.

jan. 8. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:

"és sietnem kellett"

Telefon és betegtájékoztató meg nem létezik igaz?

jan. 8. 15:29
 2/3 A kérdező kommentje:

telefon - mikor már nem siettem, ő már nem dolgozott, és munkaidőn kívül nem veszi fel a telefont. A betegtájékoztatót meg feltételeztem nem releváns, mert a krémnél pl ő nagy adaggal belekent a sebbe, a tájékoztató meg azt írja hogy **vékonyan** kell kenni, SŐT, ha megnézel pl egy algopirin vagy fszom tudja milyen gyógyszernek a tájékoztatóját elolvasod, ott is van napi limit, amit jócskán meghalad pl egy orvos javaslata is, szóval ahelyett hogy egy büdös unloved paraszt módjára ideköpsz valami lószar választ, befoghatnád a tetves pofád ha nem tudod mennyit kell rá tenni.

"tElEfOn éS bEtEgTáJéKoZtAtÓ mEg nEm lÉtEziK iGaZ?" abortusz nem létezett amikor anyád volt terhes, az feltételezem nem volt probléma.

jan. 8. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez igen kislányom, jár a jutalomfalat!
jan. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!