Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni?

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy valami éjjelente mindig össze csípked.A csípések kipirosodnak és enyhén megduzzadnak, mint egy szúnyog csípés.Általában az érnél vagyok megcsípve.Sajnos a szüleim ezzel nem kezdenek semmit, mert külön szobába vagyok és ugye őket nem csípí meg soha semmi én meg ugye nem érdeklem őket... Ha felhozom nekik akkor "biztos szúnyog van a szobádba"stb. nevetséges magyarázat... Szerintetek mit tudnék tenni? Kezdek megőrülni ezektől a csípésektől. Múltkor már aludni se tudtam a tudattól, mert tudtam amint felkelek össze leszek megint csípkedve és semmit sem tudok ez ellen tenni :// Esetleg a nagyszüleimhez tudnék leköltözni,de ha leköltözök mire kell ügyeljek, hogy ne vigyek magammal egyetlen "ilyen bogarat sem"? És ez mégis milyen bogár lehet ? :// szerintem az egyetlen megoldás ha elköltözök....

2015. okt. 10. 12:35
 1/7 A kérdező kommentje:
16/f
2015. okt. 10. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Bolha, vagy ágyi poloska, ezekre tippelek. Nézd át az ágyadat, nincs-e benne pete, bár elég rejtőzködő rovarok, de ha nagyon elszaporodtak, akkor látni fogod őket ágy körül, ágyneműtartóban, résekben.

Ha elköltözöl, akkor minden ruhádat 60 fokon át kell mosni és légmentesen lezárni, csak így szabad átvinni, de ha poloska, akkor megbújhat könyvekben, vagy bármi másban is. Rovarírtót kellene hívni feltétlen, mert ha bármivel áthurcolod nagymamádhoz, akkor ott is elszaporodnak.

Amúgy lehet szüleidet is csípik, csak náluk nem jelentkezik reakció a csípés helyén, ilyen is van.

2015. okt. 10. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ruhákban is megbújhatnak, petét is rakhatnak bele, tehát ha elköltözöl, akkor csak a magas hőfokon kimosott cuccokat vidd, ha pár napig nem alszol otthon, akkor majd átmennek kedves szüleidhez és ők is megérzik, hogy milyen az ha csipked valami.
2015. okt. 10. 15:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát éppen ez a baj, hogy rovar írtókat nem fognak hívni, mert őket ez egyáltalán nem érdekli ez a dolog ...

Szerintem 1-2 hetet várok maximum és elköltözök, mert ez kibírhatatlan...

Könyveket hogyan tudom ellenőrizni hogy megbújnak-e benne? mert ugye iskolába is kéne járnom... Légmentesen lezárni? mondjuk tiszta szemetes zsákba mosás után berakom úgy jó (ruhát)?

2015. okt. 10. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Könyveket rázogasd ki, vagy lapozgasd át egyenként, azután ha tiszta, tedd zsákokba, kimosott ruhákat is, de nagyon jól le kell zárni, mert ha ágyi poloska, akkor a legkisebb résen is be tud jutni.

Ne várj két hetet, mert össze-vissza csipkednek és addig is csak szaporodnak, elég gyorsan.

2015. okt. 11. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarnak szüleid rovarírtót hívni, akkor legalább jól fújd be az egész szobát Protect ágyipoloska és bolhaírtó permettel.
2015. okt. 11. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Szép szüleid vannak neked ám! Remélem, emlékezni fogsz majd erre akkor is, amikor már felnőtt leszel és nekik a te gondoskodásodra lesz szükségük. És akkor a fagyi visszanyalhat.

Amúgy szerintem poloska lesz.

Tájékozódj itt:

[link]

2015. okt. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!