Hajfestés gyakran. Többi lent, jelenthet ez problémát? :/
Sziasztok! Elsősorban fodrászok válaszát várnám, vagy olyanét aki tényleg ért hozzá, tapasztalata van.
Szóval, az a helyzet, hogy kb. 3 éve festettem feketére a hajam. Imádtam, de nyáron jött egy olyan gondolatom, hogy szeretnék újra szőke lenni. Elmentem fodrászhoz, de a végeredmény elég... Hát, gagyi lett. Olyan a hajam, mintha lehánytak volna, sárgás-vöröses, foltos. Tudom, nem egyszerű az ekkora váltás, de erre azért nem számítottam. Nagyjából 3 hétre rá, meguntam ezt a "hányásszínt", és vettem egy világosbarna festéket. Sokat nem segített, kissé hamvasabb lett, ennyi. Mostanra azonban teljesen elegem van ebből a foltosságból, újra fekete akarok lenni! Egy hete történt a világosbarnára festés, az lenne a kérdésem, hogy ha egy hét múlva befestem a hajam újra feketére, az mennyire vágja tönkre? :/ Bele merjek vágni? Az a probléma, hogy jövő héten lesz pár fontos esemény az életemben, és egyszerűen nem akarok ilyen hajjal odaállítani...
Valami kencékkel ha esetleg utóápolom vagy valami? Revalid?
Kérlek segítsetek! :(
Ezzel az a gond, hogy ha befested feketére, az pár mosás után durván kikopik a szőkített alap miatt és festheted újra, aztán így tovább hónapokon át. Ez pedig nagyon nem tesz jót. Főleg hogy a fekete festék a legkárosabb mind közül.
Miért nem mész el egy hozzáérő fodrászhoz és festeted be normálisan, visszapigmentálással meg a többi? Persze ne ahhoz menj aki szőkíteni sem volt képes. Mert manapság feketéből szőke már egy rendes fodrásznak nem jelent semmiféle problémát, egy alkalommal megoldható roncsolás nélkül is, tökéletes eredménnyel. Aki erre sem képes az valami végzettség nélküli önjelölt fodrász lehet.
De persze ha nincs pénzed épp fodrászra akkor fesd be színezővel addig is a hajad, az legalább nem annyira árt. Ilyen Directions félékre gondolok, amit nem kell oxival keverni. [link]
Köszönöm a választ. :)
Nem tudom, számít-e valamit...
Koktélozással volt leszívatva, nem teljesen szőkére csak ilyen... hát na, sárgásra. Anyunak is volt egyszer így, ő egyszer befestette barnára és utána jó volt neki, nem kopott ki... Ha esetleg sötétbarnára festem fekete helyett? :v :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!