Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet az, hogy pár napja...

Mi lehet az, hogy pár napja hajnal 3-4 körül arra ébredek, hogy nem kapok levegőt, köhögnöm kell, de ahhoz sem tudok levegőt venni, de még egy orrfúlyához sem? Nappal meg semmi bajom.

Figyelt kérdés

csak olyan kis levegőt tudok venni, mint ahogy alapból lélegzik az ember.

de nagyobbat köhögéshez pl nem tudok és üzben egyfolytában köhögőgörcsöm van.

mellkas közepén érzek egy szorító érzést.

sok apró levegővétellel megpróbálom kiköhögni magam így szép lassan egyre erősebben tudok köhögni, de iszok köhögécsillapítót olyankor, és amikor a köhögőinger abbamarad, akkor tér vissza, hogy be tudok szívni jó nagy levegőt.

10-20 percig tart, hajnalok hajnalán felverem a házat ezzel a hurutos féle köhögéssel..

de se megfázva nem vagyok, se lázam nincs, sem orrfolyás, semmi nátha, semmi egyéb

nappal és az éjszaka többi részén sincs semmi

2015. okt. 7. 21:58
 1/6 A kérdező kommentje:
*közben egyfolytában köhögőgörcs
2015. okt. 7. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy alvásiapnoé. Így nehéz diagnosztizálni.
2015. okt. 7. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy reflux miatt gégegörcs. Próbálj meg inni rá pár korty vizet, vagy visszatartani a levegőt kicsit, ahelyett, hogy kapkodod.
2015. okt. 7. 22:11
 4/6 A kérdező kommentje:

mivel köhögőinger van, így hiába tartanám vissza a levegőt, a köhögőinger feszítene csak továbbre is

a neten most találtam "éjszakai fulladásos köhögés" címszavakkal cikkeket, hát tök jő, akkor érdemes dokit felkeresni, ha 2-3 hétnél tovább tart.

addig meg már elaludni is félek.

legutóbb álmomba szivárgott a fulladás, álmomban már hívtam a mentőt, meg öltöztem, aztán felébredtem köhögni meg fulladozni

lehet hogy inkább beállítok ébresztőt hajnal fél 3-ra hátha meg tudom előzni

2015. okt. 7. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, ki kell vizsgálni, lehet allergiás asztma is, de sok minden más is.
2015. okt. 8. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Holnap felhivom. Megkerdezem mindenesetre megvarjam e a 2 hetet vagy megvizsgal e.

Koszi a valaszokat

2015. okt. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!