Nagy a baj? Valakivel történt már ilyen?
Helló.tegnap reggel úgy keltem, hogy egy kicsit fájt a hasam.de mivel késik a menstruációm(1-2hetet) arra gondoltam hogy amiatt fáj. A suliban nem is figyeltem rá..de délután elkezdett fájni és néha görcsölt is egy kicsit.hazajöttem és befeküdtem az ágyba hátha csillapodik a fájdalom..de nem. Mintha kést szurkáltak volna a hasam közepébe..Vettem be egy kalmopirint, később nurofent, aztán cataflam-ot ami 18:30korul már hatott.viszont a gyógyszer bevétele előtt nagy görcseim voltak.amikor csillapodott a fájdalom akkor utánanéztem a neten és hát a vakbélre gyanakodtam.este már a jobb oldalam alul fájt.
Reggel amikor felkeltem(úgy volt,hogy megyek suliba) éreztem hogy fáj az alhasam, vele együtt egy kicsit a vakbélnél is.Elmentem pisilni es nagyon fájt az alhasam.nehezen tudok egyenesen menni..anya azt mondta, lehetséges, hogy csak felfáztam..ma delelott rendel a háziorvosom, és megyek hozzá..
Esetleg volt már valakinek ilyen? Nagyon félek..
Köszönöm a válaszokat.
A háziorvos a jó ötlet, mert sokféle oka lehet, de hogy pontosan mi, azt csak egy személyes vizsgálattal lehet eldönteni. Igazán veszelyes dolog nem sok van, de több olyasmi, ami komoly bajt okozhat, ha nem kezelteted.
Jobbulást!
Helló. bocsi hogy ilyen későn írok, de hátha hasznos lesz valakinek.
Szóval még aznap megműtöttek amikor kiírtam a kérdést.Vakbélgyulladás volt, nemtudták elsőre 100% biztosra mondani, de amint megműtöttek azt mondták, hogy nem sokon múlott hogy perforálódjon.
Sokkal csúnyább volt mint ahogy gondolták. Szóval akinek ez felmerül a gondolatában, hogy bármi ilyen lehet menjen orvoshoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!