A menstruáció elmaradását okozhatja hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Úgy két/három hete kiderült hogy hüvelygombám van, kaptam rá kúpot meg kenőcsöt.Mikor a kúpot abbahagytam, jobb lett de "visszajött" ezért a krémet továbbra is használtam. Viszont már 2 hónapja nincs meg a menzeszem, csak apró pecsétes vérzés van már több mint két hete, de a többi menstruációs tünet hiányában ezt ráfognám a hüvelygombára, ami még mindíg tart....nem értem miért....pedig rendszeresen tisztálkodom...nagyon aggódom emiatt...igen szeretnék elmenni orvoshoz, de anyukám egyelőre nem tartja szükségesnek...mit csináljak? A menzesz elmaradását okozhatja hüvelygomba? A válaszokat előre is köszönöm... 15/L2015. szept. 24. 19:38
1/5 anonim válasza:
Nem okozhatja, de szerintem neked nem állt még be a menzeszed és ezért van össze-vissza a menstruációd.
2/5 A kérdező kommentje:
De eddig még sose késett ennyit...
2015. szept. 24. 20:39
3/5 anonim válasza:
Ha 2-3 év alatt nem áll be, akkor kell vele foglalkozni, addig semmi baj nincs ezzel, normális dolog fiatal lányoknál. A hüvelygombát pedig el kell mulasztani, ha újra kijönne.
4/5 anonim válasza:
nekem egészen 17 éves koromig ilyen 2-3 havonta volt csak meg. beszéltem nőgyógyásszal, azt mondta semmi gáz, ha 18 éves koromig is így lesz akkor megnéz. már egy féléve teljesen jó mindig ugyanakkor jön meg :)
5/5 anonim válasza:
Lehet az idegesség is,hogy nincs beállva de gyulladás is lehet amit te gombának nézel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!