Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ilyen nagy mellem?

Miért van ilyen nagy mellem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és cikinek érzem hogy nagyobb mellem van mint egy pár lánynak. Elég kövér vagyok de rajta vagyok a fogyáson. Attól van hogy kövér vagyok vagy lehet valami betegség is? Gyógymódot nem tudtok vagy a fogyással egyszerre megy vissza?
2015. szept. 17. 20:24
 1/3 anonim válasza:
32%
Ha elkezdesz fogyni, először onnan fog lemenni. Ha neked eleve nagy van, örülhetsz. Képzeld el, hogy a dundi, kisebb mellű nők milyen rosszul érezhetik magukat, hogy ahelyett, hogy formásodnának a testmozgástól és a diétától, a mellük kezd eltűnni.
2015. szept. 17. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet átmeneti hormonális probléma, sima háj, de maradandó is. Ez idővel ki fog derülni. A maradandón műtéti úton lehet segíteni. De meg is lehet szokni.
2015. szept. 17. 21:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából már fogytam 4 kilót és nem úgy tűnik nekem hogy onnan megy lefelé, tudom hogy ez nem sok de hát azért csak ciki fiú létemre
2015. szept. 18. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!