A Rivotril akkor egy drog?
Figyelt kérdés
Csak szeretném tudni hogy igaz-e amit olvastam hogy a Rivotril egy legális drog? Amerikában ugye betiltották. Én függője vagyok kábult leszek tőle, megváltozik a viselkedésem, egyensúly zavarom lesz és összevissza beszélek. Naponta több darabot is beveszek mindig kívánom és olyan megkönnyebbült jó érzés fog el mikor beveszem. Önbizalommal telibb leszek, jobb kedvem lesz. De mikor eltervezem hogy most nem veszek be többet stb. akkor este rángatózik a fejem, habzik a szám (igaz nem nagyon), és elviselhetetlen érzés lesz úrrá rajtam, szó szerint szenvedek az ágyba amíg be nem veszek egy kicsit.2015. szept. 17. 16:53
21/24 benzo23 válasza:
Te beteg vagy angyalom! Ez van! Majd amikor már fél üvegecske kell ,hogy ellazulj akkor lesz ne mulass.DE gratulálok,csak így tovább. Orron át felszippantani,TE JÓ ISTEN!
22/24 stevejones válasza:
SAjnos ez a gyógyszer számodra DROG! TE NEM TUDOD NORMÁLISAN SZEDNI TE DROGKÉNT HASZNÁLOD!Az alkohol is legális DROG, de nem mindegy hogy valaki hetente szombat esténként megiszik egy pohár vörösbort a vacsora után(úgy nem drog), vagy napi fél liter töményt legurít(így drog). Neked SOHA TÖBBÉ NEM SZABAD SEMMILYEN GYÓGYSZERT SZEDNED SE ALKOHOLT INNOD SE MÁST SZEDNED! Te drogfüggő vagy! HA ezt elismered és eljársz egy önsegítő csoportba, felépülhetsz, és alkohol és drogmentesen (és persze szeretve, önbizalommal teli) élheted le az életedet Te még nagyon fiatal vagy, neked még nagy esélyed van teljesen felépülni!
24/24 anonim válasza:
Meg kérdezhetem hogy hány mg-sbol vettél be 3-4 szemet
Van 0.5,1,és 2mg-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!