Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Élhető- e az élet lapos hát...

Élhető- e az élet lapos hát deformitással (egyenes hát)?

Figyelt kérdés
Keresek olyan velem egy sorsú embereket, akik lapos hát deformitással rendelkeznek!Hogyan tudják elfogadni magukat?A mindennapos fájdalmakat a hátban, hogyan segítenek magukon?Tapasztalatokat várok!

2015. szept. 15. 19:44
 1/3 gréti10 ***** válasza:
100%
Szia!Nekem is lapos hátam van. Én fűzőt hordok mert a lapos hát általában gyermekkorban alakul ki,a csont megváltoztatását csak a csontosodás befejezéséig lehet megváltoztatni,(gyógyfűző,korzett segítségével).Felnőtt korban 3D vetical és a South tornát ajánlom.Valamint egy jó masszőr sokat segíthet,vagy ha ez nem megoldott akkor valaki aki egy kicsit meg tud masszírozni erre bármilyen gyulladásgátlós krém megfelel.Illetve nekem a hideg meleg zuhany is jó szokott lenni.A székedet egy 55-60 átmérőjű torna labdára cseréld le.Dinamikus ülőpárnát(tartás javító párnának is hívják,tegyél azokra a székekre amiket leggyakrabban használsz.Illetve a Buda Pesti Salus céget én a helyedbe mindenképp felkeresném én is hozzájuk járok.Kitartást,sok sikert kívánok.
2015. szept. 21. 17:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen megtisztelő válaszát.A 3 d verticalon kívül mindentől hallottam már.Schroth trerápia sajnos nincs a városomban., de ahova költöznio fogok, ott szerencsére lesz!!!

Szeretnék feltenni egy kérdést...nagyon tartok attól, hogy esetleg nem hordhatok ki majd kisbabát, mert nem bírja el a gerincem esetleg,ilyen tapasztalata van?Ne válaszoljon, ha erős a kérdés...éls attól is félek, hogy valami komolyan bénulást, esetleg rákot is kaphatok ettől a betegségtől:(Konkrétan rettegek...minden napomat besötítik szinte ezek a gondolatok...

2015. szept. 30. 18:58
 3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám van. Minden nap fájdalmat érzek!
2018. aug. 24. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!