Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beteg emberként miért nekem...

Beteg emberként miért nekem kell másokban tartanom a lelket?

Figyelt kérdés

Miért nem sírhatok ? Néha annyira kisírnám magam, de nem lehet , mert mindenki azt várja el hogy jó pofát vágjak az egészhez, és azt mondjam jól vagyok . Ezt csinálom , de vannak napok amikor olyan jól esne kisírni magam, hogy ugyan miért kell így lennie és miért nem lehet normális életem ... de nem tehetem meg! Hogy miért nem? Mert ha látják hogy sírok, akkor szomorúak lesznek és ők is sírni fognak. Így is sírni szoktam előttem, míg én mosolygok rájuk . Ha látnának sírni , félek, hogy még jobban összetörnének, és nem akarok nekik rosszat.

Nem akarok pszichológushoz menni ( már voltam ) , mert annyit ismételget hogy nem vagyok jól, és ismerjem be magamnak hogy nem vagyok jól, DE én az idő nagyrészében jól vagyok, életvidám . Csak néha vannak hullámvölgyek, de nem hagyom őket látattni . Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust .

Tehát most őszintén ilyenkor mit tegyek?

2015. aug. 25. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nincs egy barátod, akivel megbeszélhetnéd a problémáidat? Nem olyanokkal, akik azt várják, hogy jópofa légy.
2015. aug. 25. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát először is ne menj pszichológushoz és olyan emberhez, aki azt akarja elhitetni veled, hogy nem vagy jól. Te jól vagy és jól is akarsz lenni és olyan emberekre van szükséged, akik segítenek ebben, hogy ezt érezd. a többit meg szard le. Ne ismerd be, mert azt érezd amit érezni akarsz. Egyedül Te vagy felelős az életedért, senkinek semmi köze hozzá.
2015. aug. 25. 14:28
 3/4 A kérdező kommentje:

gyűlölök gyengének tűnni, és nem akarok teher lenni sem , nem akarom hogy szomorúak legyenek. nem szeretnék emberi papírzsebit használni ;-)

persze mondják és kérdezgetnek hogy nem e akarok beszélni róla , de a válaszom mindig a nem .

2015. aug. 25. 14:29
 4/4 anonim válasza:
0%
Egy kefires tampon hüvelygomba ellen megoldaná a problémát.
2015. aug. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!