Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt?

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Néha rám jön egy olyan érzés, hogy mi vam, ha csak álmodom? Ha ez nem a valóság? Nagyon rossz érzés és nagyon félek😱 Ha elfoglalom magam, akkor egy ideig nincs baj, de utána elkezdek agyalni, minden mozdulatomon, hogy mit miért csinálok, és minden hülyeségen elkezdek gondolkodni, aztán rám tör egy nagyon erős félelemérzet, hogy mi van, ha ez nem a valóság, csak álmodom. Anyukámnak már mondtam, hogy így érzek, de azt mondta, hogy ne hülyéskedjek, nincs semmi bajom; nagyon rosszul esett😞 Ilyen problémával hova kéne fordulni: pszichológus vagy pszichiáter? S.O.S, félek, hogy megőrülök!

15/L

2015. szept. 13. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Velem ez másnaposan szokott lenni :'D

De amúgy komolyan,ha nem javul, nem tudsz mást tenni, pszichológus kell :/

2015. szept. 13. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem akarlak ijeszgetni de valamelyik személyiségzavarnak ezek a tünetei nekem is volt ilyen régebben de ugylatszik kinőttem :) mindenesetre ha nem múlik el akkor pszichológus
2015. szept. 13. 14:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!!
2015. szept. 13. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Ugyan ezt érzem én is...:/

17/L

2015. szept. 13. 15:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Neked mióta tart? Hogyan vetted észre először? Fordultál már pszichológushoz? Hogyan bírkózol meg vele nap, mint nap? Bocsi a sok kérdésért, de nagyon kétségbe vagyok esve😢
2015. szept. 13. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Kiskoromban vettem eszre egy tanévben, első tanítási nap...azthiszem negyedik osztályban....egyik pillanatrol a masikra bepanikoltam. Harmadik osztályos koromban ert egy trauma engem egyebkent..

Apukam pszichologushoz vitt aki "iskolaundor" címszóval hazakuldott hogy semmi bajom...!,azota is tart..bar regebben erősebben bennem volt. Ahogy irtad, lefoglalod magad..én is próbálom mindig lefoglalni magam h ne az legyen hogy nézek ki a fejemből es ram jojjon az érzés"most almodok?"

Nem tortent valami rossz dolog esetleg tragedia az elmult idoben? Mert én a kiskori sokkhatasomra fogom...

Lehet az kavart ossze valamit...

Bocs ha vmit rosszul irtam v érthetetlen, telorol irok

2015. szept. 13. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Megtanultam amugy ezzel egyutt elni...mar tenyleg hozzaszoktam..neha ramtor a para h most ez miert es mikor mulik el
2015. szept. 13. 15:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Pár éve elváltak a szüleim és a nagymamám is meghalt, akivel hihetetlenül jó volt a kapcsolatom. Azóta sem tudtam feldolgozni a halálát. Nagypapám nagyim halála után nagyon "elzüllött". Értek én ezalatt minden olyan rossz dolgot, amit csak el tudsz képzelni, mostanában őt is nagyon féltem.
2015. szept. 13. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor meg van az oka...

Nezd. Az hogy most ezzel te orvoshoz fordulsz-e, a te dolgod.szerintem nem biztos hogy tudna vele barmit kezdeni!

2015. szept. 13. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Deleralizációnak hívják ezt a betegséget. Ezzel el kell menned az idegosztályra. A háziorvos ad beutalót.
2015. szept. 15. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!