Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túl sok fehérjétől van?

Túl sok fehérjétől van?

Figyelt kérdés
Miért jelenik meg a kezemen néha néhány csík? ilyen kidudorodott kicsit és olyan alakú mintha megkarmoltá volna, és halvány piros illetve bőr színű. lehet hogy túl sok fehérjét viszek be? sok csirkét,rizst, fehérjeturmix, stb iszok/eszek minden nap, mert edzek

2015. szept. 10. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
striának hívják
2015. szept. 10. 14:41
 2/3 A kérdező kommentje:
dehogyis :Ddd ferfi vagyok, es vekony tipusu es nem olyan fogyas utani hanem megjelenik neha par olyan amit emlitettem. de eltunnek mindig. sztem valami allergia
2015. szept. 10. 20:44
 3/3 Emil40 válasza:
Teny, hogy a bor a novekedes hatasara megrepedezik. Ebben az esetben jelenhetnek meg csikok. De nem nagyon tudtam leszurni, hogy mi a kuki van szoval ha kuldesz kepet megmondom, hogy az-e vagy sem.
2016. dec. 28. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!