Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Már megőrülök,...

Mit csináljak? Már megőrülök, annyira fáj= (

Figyelt kérdés

Szóval, nagyon fáj a hátam, bal oldalon felül a lapockámnál. Az utóbbi hónapokban voltak már problémáim a hátammal, úgyhogy voltam ortopédián, röntgeneztek is, a háziorvosom is megnézte és voltam masszőrnél is (plusz volt kenve elég sokat sportkrémmel, próbáltam tornáztatni is meg pihentetni is, de mégis a suliban még ülni se bírtam)[az ortopédián se mondtak semmit csak, hogy lehet megfáztam, meg a röntgenfelvételen sem találtak semmit]. (A masszőr) Azt mondta, hogy a gerinctartó izmaim (vagy mi) le vannak tapadva. Azt mondta kimasszírozta. Ez de. volt és most megint fáj. Nem bírok már létezni.. Most mit csináljak? A táskámat felemelni se bírom. Ezek után mit lehet még tenni? Az is fáj, hogy ülök.

15/L

2010. márc. 12. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Doki, de most azonnal! Ebből nagyobb bakod lehet, mint most látszódik! Ne habozz, menj MOST!
2010. márc. 16. 17:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Dehát írtam, hogy voltam már, meg ortopédián is:S Igaz, az egy hónapja volt, de akkor nem volt semmi. Most meg meghúzodott valószínűleg, de már mindent megpróbáltam és nem tudom hogyan enyhíthetném. Meg azér sztem se normális, hogy ennyire fáj (egyik nap buszon kb 5 percet kellet fél kézzel fogni a táskámat és ettől fáj, más okot nem tudok..) egy ilyen kis dologtól..:( Plusz ha most megint orvoshoz járkárok, meg kórházba röntgenre, akkor megint a suliból is hiányzok.:S
2010. márc. 16. 18:06
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is volt egy idoszak amikor ennyire fajt a hátam rossz testtartasom miatt. Kenegesd Fastum géllel vagy más gyulladáscsökkentő krémmel és ügyelj, hogy egyenesen ülj mindig. Probalj meg éjjel a padlón vagy valami kemény felületen aludni,párna nélkül, nekem bevált.
2010. márc. 16. 19:19
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen már ezeket is hallottam,de köszi kedves vagy:( krémet is próbáltam:(
2010. márc. 16. 19:31
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg dobj egy hátast a 2.-ról, akkor megjavul.
2010. márc. 17. 15:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Máshol poénkodj, ez itt senkit sem érdekel.
2010. márc. 17. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Nézz e-mailt.
2010. márc. 18. 06:12
 18/18 anonim válasza:

Szia!

Ez egy idős úr,nekem egy ismerősömet hozta helyre mütét nélkül.kis kimozgatás,gógytorna.

Dr Bodor Géza

Magyarország 1072 Budapest, Rákóczi út 32

Email: bodorgeza@gmail.com

Telefon: +36 13 221 555

Rendelési idő: hétfő 14-19,szerda 8-19, péntek 8-14

2010. márc. 26. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!