Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Már megőrülök,...

Mit csináljak? Már megőrülök, annyira fáj= (

Figyelt kérdés

Szóval, nagyon fáj a hátam, bal oldalon felül a lapockámnál. Az utóbbi hónapokban voltak már problémáim a hátammal, úgyhogy voltam ortopédián, röntgeneztek is, a háziorvosom is megnézte és voltam masszőrnél is (plusz volt kenve elég sokat sportkrémmel, próbáltam tornáztatni is meg pihentetni is, de mégis a suliban még ülni se bírtam)[az ortopédián se mondtak semmit csak, hogy lehet megfáztam, meg a röntgenfelvételen sem találtak semmit]. (A masszőr) Azt mondta, hogy a gerinctartó izmaim (vagy mi) le vannak tapadva. Azt mondta kimasszírozta. Ez de. volt és most megint fáj. Nem bírok már létezni.. Most mit csináljak? A táskámat felemelni se bírom. Ezek után mit lehet még tenni? Az is fáj, hogy ülök.

15/L

2010. márc. 12. 14:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értelmeztem, ma délelőtt voltál masszőrnél?

Mert a masszázs először kihozhatja a fájdalmat, ez nem azt jelenti, hogy rossz munkát végzett, sőt.

Ha valóban az izmok vannak letapadva, akkor elképzelhető, hogy több kezelésre lesz szükséged, ezt a legjobb kúraszerűen, 1-2 naponta végeztetni, 8-10 alkalommal elmenni masszázsra.

(egy gyógymasszőr)

2010. márc. 12. 14:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
szia. en is kuzkodtem ilyesmivel, ponosan bal oldalt fajt a lapockam alatt. ez azutan jelentkezett mialatt a adiplomamunkamat csinaltam es nayon sokat ultem, gorgyedtem, nem mozgattam a hatizmaimat. valoszinuleg becsipodhetett egy ideg, nekem ezt mondtak, masszazst ajanlottak, es olyan tornat ami megmozgatni a hatizmokat, vagy uszaszt. elmult, de idonkent vissza-vissza jon, valoszinuleg nalad is az lehet hogy becsipodott egy idegszal, azert faj annyira.
2010. márc. 12. 14:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Basszus!ugyan így vagyok én is,de sajnos én sem tudom mi lehet az oka :(((
2010. márc. 12. 14:35
 4/18 anonim ***** válasza:

Ja!

Először bolondulsz meg, úgy tűnik még jobban fáj.

Különösen reggel, felkelés után. (napközben, mozgástól jobb lesz.)

Menj még el, fog változni, lehet már holnap jobban leszel!

2010. márc. 12. 14:36
 5/18 A kérdező kommentje:
De nem említette, hogy vissza kéne menni:( Amúgy se lenne pénzünk 8 kezelésre:S
2010. márc. 12. 14:36
 6/18 anonim ***** válasza:
2-ik vagyok, nekem azt mondtak hogy idegbecsipodes es nincs mit ezdeni vele, mozgas masszazs, hatha magatol kipattam, es honapokig kuzkodtem vle. igaz a ferjemminden nap megmaszirozta, jo erosen, ahogy csak birta:P nem kelltt masszort fizetni:)
2010. márc. 12. 14:39
 7/18 A kérdező kommentje:

Én is remélem, hogy jobb lesz. De azóta már orvosnál voltam (kellett igazolás) és ott ültem több mint egy órát, és csak közbe fájdult meg. Előtte nem fájt. Még jó, hogy hosszú hétvége lesz:(

Amúgy köszi a válaszokat, várok továbbiakat is, ha van valakinek ötlete.

2010. márc. 12. 14:40
 8/18 anonim ***** válasza:
Háziorvossal nem próbáltátok meg felíratni SZTK alapon?
2010. márc. 12. 14:40
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem, csak beküldött.
2010. márc. 12. 16:00
 10/18 A kérdező kommentje:
Már több mint egy hete fáj:S
2010. márc. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!