Trombózisos lábbal hogyan élhetek?
Sziasztok!
4 hónapja trombózisom volt a jobb lábamba.Olyanokat hallottam,ami megilyesztett.pl. nyáron nagyon kijönnek az erek,megduzzad a lábam,van aki azt mondta,h az övé már korom fekete lett.És hogy kevesebb ideig élhetünk vele,vagy akár le is vághatják.A bajom csupán annyi,h én még csak 24 éves vagyok,1 csinos lány,és borzasztó lenne,ha szégyenkeznem kéne a lábam miatt.:-(((Lehet vmit tenni az ellen,hogy ne legyen csúnya??
Szia
Istenem de sajnállak :S
Én 20/F vagyok, nekem egy motorbaleset miatt van mélyvénás trombózisom a bal vádlimban, nagyon visszafog, syncumart szedek énis, alkoholt inni abszolút nem lehet :S a konditerem is kilőve :S azt nem láttam, h irták volna, hogy a K-vitamin zavar be a véralvadásban :S fürdeni sem szabad meleg vizben , inkább azt mondanák el, hogy mt lehet csinálni :(
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!