Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fülembe a procba fent ott...

A fülembe a procba fent ott vannak idegek? Kiszeretnem lyukasztani ott a fulemet. Mennyire fajdalmas?

Figyelt kérdés

#fülbevaló #fülidegek
2015. szept. 5. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne? Mikor magamnak tetettem oda egy fülbevalót és belőtték egészen a nagylábujjamig szaladt a fájdalom. Rosszabb volt, mint mikor belerúgok egy bútorba...
2015. szept. 5. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
valamennyi ideg van, mert azért fáj egy fül lyukasztás, de szerintem nem vészes. 10 perc múlva már nem is emlékszel rá.
2015. szept. 5. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
elmész egy piercerhez, az lejegeli és nem fáj, plusz nem szúr nyolcszor mellé
2015. szept. 5. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Porcon kívül ajakban, szemöldökben és köldökben is van piercingem, de nyugodtan mondhatom, hogy a porc jobban fájt, mint a másik 3 együttvéve. És utána még hónapokig (talán fél év is volt). Ennek ellenére belehalni nem fogsz. :D
2015. szept. 5. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én lövettem oda, egy év alatt sem gyógyult meg rendesen, mindig begyulladt, gennyedzett. Kivettem, hagytam benőni és meggyógyult. Utána a tetoválószalonban, ahol piercinget is csinálnak valahogy szóba jött ez, meséltem nekik és ott mondta szakképzett(!!!) piercing "készítő" (bocs, nem tudom mi a pontos szakkifejezés rá), hogy oda csak szúratni szabad. Azóta még nem csináltattam meg, de hiszek neki.
2015. szept. 5. 17:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Kilyukasztottam es epp hogycsak faj. Rosszabra szamitottam. Meg lehetne egy kerdesem? Miv borogasam, kenyem?
2015. szept. 5. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
octenisept és tetran...
2015. szept. 5. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös, nekem szúrva volt, mégis ugyanígy jártam :) Csak nekem begyógyult fél év! után. Addig feküdni sem tudtam azon az oldalamon.
2015. szept. 6. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!