Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha kiszeretném lyukasztani a...

Ha kiszeretném lyukasztani a fülcimpámat és nincs a közelben jég az érzéstelenítéshez az is jó ha dezodorral jó közelről sokáig fújom, utána gyorsan lefertőtlenítem és úgy szúrom át?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha dezodorral sokáig fújsz egy helyre,nem hogy lefagyasztaná,hanem megégeti a bőrödet.

Ha nincs jég,akkor esetleg dörzsöld jó erősen,amíg el nem zsibbad.Aztán fújj valamennyi sprét.(de nem nagyon sokat)

Aztán úgy szúrd át.

2013. márc. 24. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm:)
2013. márc. 24. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Inkább bízs szakemberre.

Amúgy jég helyett használhasz fagyasztott kukoricá vagy

borsót vagy vattátt megvizezve fagyasztóba rakva

2013. márc. 24. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
te hulye vagy.
 5/6 anonim ***** válasza:
abba se halsz bele ha nem érzésteleníted, viszont fertőtleníteni ajánlatos.
 6/6 anonim ***** válasza:

Láttam már dezodor okozta égési sérülést, nem szép dolog. Attól, hogy a mindennapokban hidegnek érzed ahogy befújod magad vele, közelről éget, szóval az ki van zárva.

Azt ajánlanám, bízd szakemberre, egy ezresből nekem megvolt egy fül, szerintem megéri.

2013. márc. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!