Ekcémás vagyok és elfogyott a krémem de hnap estére nagyon kellene valami krém? Ajánlotok vmi gyógyszertári vénynélküli krémet? Pl a bepanthen jó?
utolsónak: általában az orvosomat kérem meg h irjpon fel valami krémet csak az a baj, hogy egy idő után megszokja a böröm a krémet és váltani kell...:/ és most az advantan nevű kenöcsöt használom és imádom. miután bekenem 1-2 óra és halványodik vagy másnapra teljesen elmulik:) de félek h ez se fog sokáig tartani. Használtam már szteroidos krémet is, az volt a legjobb, de ugye azt meg nem lehet sokűig haználni mert nyoma marad... azon gondolkodtam, hogyha most elmulik, mert elég szépen kijött pedig most vettem bepanthen plus krémet, és ha el,ulik most a karomon is és az arcomról nah meg a nyakamról is elmegyek szoliba és megnézem mi történik.. enénél roszabb már nem lehet. Remélem még kinöhetem, hisze csak 16 éves vagyok:)
köszönöm a válaszokat:)
Szia!!A Halicar tényleg nagyon jó!!!
És milyen tünetei vannak az ekcémának viszketsz vagy hólyagos???Nekem az ujjamon van jó pár éve hólyagos de néha jön elő sőt így h használom a krémet szinte alig,van mikor ugy kenem ha nincs ralyta holyag!!viszont a bőrőm viszket kb január óta és azt hittem a hidegtől kiszárad vagy mosopór váltottamm is,aztán megint visszajött a viszketés,és így már arra tippelek hogy ekcémás mert van olyan falytája is hogy kiszárad és égető viszkető,de nem mindehol viszket!dokinál is voltam vérvizsgálat nem találtak semmit,azt mondta nem tudja mi lehet a baj,váltsak le mindent,krémeket stb!váltottam is,de ugyanugy néha előjön a lábamon főleg!Mit gondolsz???Más is segíthet ha van tippe!köszönöm cupp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!