Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy szokjak le erről a 2...

Hogy szokjak le erről a 2 dologról?

Figyelt kérdés

(14/L vagyok)

1.: Fűszeresen, csípősen eszek. Imádom a fűszeres ételeket, mindent úgy eszek szinte és readásul nagyon csípősen. Nagyon szeretem, nem tudok ellenállni.

2.: Magasan alszok. Egy jó nagy nagypárnával és 2, vagy 3 kispárnával. Családba mindenki így alszik, így szoktam meg, de hallottam, hogy ártalmas. De ezek nélkül nem tudok elaludni. Ha nem itthon alszok, ált csak egy kispárnát adnak, mert ott úgy szokták, de ilyenkor egész este forgolódom.

Tehát mind a kettő nagyon káros, főleg, hogy ilyen fiatal vagyok. Hogyan szokjak le róluk?

Ja és tudom, hogy a kettő összefüggésben lehet, hogy a fűszeres ételektől a gyomorsav "feljön", ha alacsonyan vagyok, ezért alszok magasan, de nálam nem ez van, tehát ne ezt írjátok!

Előre is köszi! :)

2010. márc. 11. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
a párna magasságát fokozatosan csökkentsd. este lefekvés előtt két-három órával ne egyél se csípőset,se mást. a fűszeres kajáról leszokáshoz meg akaraterő szükségeltetik.
2010. márc. 11. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Az hogy fűszeresen és csípősen eszed az ételeket valóban nem egészséges!!Tapasztalatból tudom!!Én is imádtam tizenévesen a csípős kajákat és mára(28 vagyok)rettenetesen fáj a gyomrom már az enyhén csípőstől is!Néha "bűnözök" és eszem egy kicsit de utána nagyon szenvedek.Tanulj a hibámból! :)

2.Az hogy magasan alszol szerintem nem gond bár én csak 1 nagy párnával és 1 kicsivel alszom de én sem bírok laposan aludni.

2010. márc. 11. 15:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Egyébként a Másodiknak annyit, hogy én azt hallottam, hogy a magasan alvástól a gerincemmel lehetnek gondok. De ha nem kell leszoknom róla, annál jobb. :P

2010. márc. 11. 17:48
 4/6 anonim válasza:
ha magasan alszol az tényleg árt.szóval szerintem próbálj meg leszokni róla.minden nap 1-gyel keveseb párnával aludj..
2010. márc. 12. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
ne egyél túl sok csipőset mert epeköved lesz. vagy vesekő? nem tudom, vmeik a kettő közül :D de a lényeg hogy nem szabad sokat. én a leveseket is mindig úgy eszem de csak érzéssel :I leszokni nem tudom hogyan tudnál. dobj ki minden csípős dolgot vagy nem tudom. kérd meg szüleidet segítsenek.
2011. márc. 14. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
..de nálam ez van, tehát ne ezt írjátok. Egyél még sokkal fűszeresebben , csipősebben, és 5-6 párnán aludj. Igy jó?
2013. okt. 13. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!