Hogy szokjak le erről a 2 dologról?
(14/L vagyok)
1.: Fűszeresen, csípősen eszek. Imádom a fűszeres ételeket, mindent úgy eszek szinte és readásul nagyon csípősen. Nagyon szeretem, nem tudok ellenállni.
2.: Magasan alszok. Egy jó nagy nagypárnával és 2, vagy 3 kispárnával. Családba mindenki így alszik, így szoktam meg, de hallottam, hogy ártalmas. De ezek nélkül nem tudok elaludni. Ha nem itthon alszok, ált csak egy kispárnát adnak, mert ott úgy szokták, de ilyenkor egész este forgolódom.
Tehát mind a kettő nagyon káros, főleg, hogy ilyen fiatal vagyok. Hogyan szokjak le róluk?
Ja és tudom, hogy a kettő összefüggésben lehet, hogy a fűszeres ételektől a gyomorsav "feljön", ha alacsonyan vagyok, ezért alszok magasan, de nálam nem ez van, tehát ne ezt írjátok!
Előre is köszi! :)
Szia!Az hogy fűszeresen és csípősen eszed az ételeket valóban nem egészséges!!Tapasztalatból tudom!!Én is imádtam tizenévesen a csípős kajákat és mára(28 vagyok)rettenetesen fáj a gyomrom már az enyhén csípőstől is!Néha "bűnözök" és eszem egy kicsit de utána nagyon szenvedek.Tanulj a hibámból! :)
2.Az hogy magasan alszol szerintem nem gond bár én csak 1 nagy párnával és 1 kicsivel alszom de én sem bírok laposan aludni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként a Másodiknak annyit, hogy én azt hallottam, hogy a magasan alvástól a gerincemmel lehetnek gondok. De ha nem kell leszoknom róla, annál jobb. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!