Le lehet szokni egyszerre 5-6 dologról?
Köztük: alkalmi dohányzás, van hogy heti 1-2 szál, de olyan is van hogy 3-4 doboz. Az utóbbi időben egyre kevesebb szerencsére.
Arról is le kellene szoknom, hogy ha ideges vagyok, vagy pl csupán a tv előtt ülök, az arcomat "kaparom", vagyis csak piszkálom, és igy sokszor pattanások jönnek ki.
Le kellene szoknom arról, hogy sok édességet eszem. Napi 1-2 csoki, de van hogy 1-2 tábla csoki!
Folyamatosan eszek. Ha van itthon többféle kaja, akkor mindennap eszem mindegyikből, és addig, amig van belőle. Van hogy 2-3 napig, 2x ebédelek és 2x vacsorázok.
Tehát, fogyókúráznom is kellene már, mert az utóbbi fél évben 6 kilót szedtem fel.
Le kellene szoknom a napi 2 kávéról is.
Rá kellene nevelnem magam a sportra, legalább heti 3-4 alkalommal 20-30 perceket.
Szerintetek lehetséges ennyi mindent egyszerre megvalósítani?
Igen, lehet erős akaraterővel, kitartással.
De ne egyszerre, hanem inkább kettesével kezdd el.
sok sikert!
Én is egyszerre próbálok változtatni mindenen.
Már 1 hete elkezdtem a fogyókúrát, de még csak úgy, hogy mindennek a felét eszem, mint ahogy korábban. De kicsit nehéz letenni a cigit, leszokni a csoki majszolásról, a kávéról, rászokni a mozgásra, arra is, hogy rendszeresen ápolt legyek. (rendszeres hajfestés, ilyesmi) Szóval sok dologban változtatni akarok.
Köszönöm, aranyosak vagytok!
Várok még tippeket :)
Nem olvastam végig a kérdésed, csak az első pár sort.
Szerintem is együtt mindenről a legjobb leszokni.
Én pl. aközben fogytam tavaly tavasszal, hogy épp leszokóban voltam a cigiről.
Éppen tertós nem lett, de ha nem jön változás az életembe, akkor megtartottam volna mind2-t.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!