Le lehet szokni egyszerre 5-6 dologról?
Köztük: alkalmi dohányzás, van hogy heti 1-2 szál, de olyan is van hogy 3-4 doboz. Az utóbbi időben egyre kevesebb szerencsére.
Arról is le kellene szoknom, hogy ha ideges vagyok, vagy pl csupán a tv előtt ülök, az arcomat "kaparom", vagyis csak piszkálom, és igy sokszor pattanások jönnek ki.
Le kellene szoknom arról, hogy sok édességet eszem. Napi 1-2 csoki, de van hogy 1-2 tábla csoki!
Folyamatosan eszek. Ha van itthon többféle kaja, akkor mindennap eszem mindegyikből, és addig, amig van belőle. Van hogy 2-3 napig, 2x ebédelek és 2x vacsorázok.
Tehát, fogyókúráznom is kellene már, mert az utóbbi fél évben 6 kilót szedtem fel.
Le kellene szoknom a napi 2 kávéról is.
Rá kellene nevelnem magam a sportra, legalább heti 3-4 alkalommal 20-30 perceket.
Szerintetek lehetséges ennyi mindent egyszerre megvalósítani?
Esetleg, kikérhetnéd egy orvos v. szakember tanácsát is, biztos van neten online tanácsadás egy eMail erejéig.
Szerintem, ha drasztikusan, egyszerre mindent megvonsz a szervezetedtől, amit addig bevittél éveken át, akkor a szervezetednek nem teszel jót vele. De lehet, h tévedek, inkább szakembertől kérdezz rá, ha van rá módod.
Kedves Kérdező!
El sem tudod képzelni, hogy mennyire hálás vagyok neked ezért a kérdésért! Pontosan ebben a cipőben járok, cigi 1,5 doboz, alkohol alkalmanként,de sokkal gyakrabban mint kellene, és életmód váltás.
És köszönöm a válaszolóidnak is a biztató pozitív válaszokat, holnap én is elkezdem. Együtt, az összeset!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!