Hogyan szokjak le olyan dolgaimról, amik a családomat és a környezetemet is zavarják, és számomra is nagyon kínosak?
Sok rossz szokásom van, de van 2 kiemelten undorító, amit egészen 6 éves korom óta csinálok.
Az egyik a fikázás. Szinte észre se veszem és meg is eszem :S
A másik a tarhálás... vagyis hogy leszívom a taknyomat az orromból, mint az öregek. Hát tudom, hogy elég undorító, de leakarok szokni róla. Valaki tudna ebben segíteni? Tippeket adni? Esetleg forduljak szakemberhez?
Igen, a fikázással már előrelépéseket értem el... Igazából a másikkal van hatalmas problémám...
NAgyon nagy az ingerencia...
sosem hallottam ezt h tarhálás...még igy se tudom elképzelni mi az, h magyaráztad,
amugy én rágom a körmöm és a számat is, tehát tudom milyen egy rossz szokással egyutt élni, rájottem viszont h nálam stresszes helyzetekben kerül sor ezekre a rossz szokásokra, és a stressz sajnos majdnem mindig jelen van az életemben, most viszont volt pár hét vizsgaidőszak utan, nyaralás közben, h teljesen nyugodt voltam és nem is rágtam semmimet, ezért most megmakacsoltam magam és probalom tartani magam, tehát te is tedd rendbe magad körul a dolgokat és erősen akarj leszokni, biztosan sikerülni fog, de biznod kell magadban!
Csak egy apró megjegyzés. A tarhálás mást jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!