Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ágyi poloska vagy más?

Ágyi poloska vagy más?

Figyelt kérdés
Csípésekre lettem figyelmes 5 darab a vállamon és 1 darab a jobb kezemen fő eremnél viszketni annyira nem viszket mondhatom azt is hogy egyáltalán nem viszket de zavaró hogy miért jöttek ki ezek, piros nagy dudor, fém ágyunk van tehát oda nem mehetnek meg is néztem ott semmi... matracba nem tudom hogy oda mennek-e de megnéztem a szoba sarkainál ott is semmi...
2015. aug. 30. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Az ágyipoloska a repedésekben van. Házilag nem tudod kiírtani.

2015. aug. 30. 10:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ágyi poloska "sorozatlövéseket" ad, legtöbb esetben 3 csípés van egymás mellett és eléggé viszket. Középen pici dudor és körülötte kis piros udvar.
2015. aug. 30. 10:33
 3/3 A kérdező kommentje:
De én megtalálom őket akkor megölöm... porszívó domestros stb... de a családtagjaim miért nem csípik meg? ők is abban a szobában alszanak amiben én.!
2015. aug. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!