Viszkető csípések felkelés után, milyen állattal lehet dolgom?
Sziasztok!
Néhány napja csípéseket vettem észre magamon, amik borzasztóan viszkettek, piros szúnyogcsípés szerűen bedagadtak kicsit. Az ezt követő éjszaka szintén még több csípéssel gazdagodtam. Nem tudom, hogy ágyi poloskára, bolhára, vagy pókra gyanakodjak, de mindenképp meg akarok szabadulni tőlük. Először a lábamon jelentek meg kb 7 db a másnap éjszaka a vállamon a derekamon is. Nem tudom milyen állat lehet az elkövető. A páromon nincs egy csípés sem. (már több helyen olvastam ilyenről) A poloskáról úgy tudom elsősorban a kezet, arcot, lábat támadja. Levedlett bőrt, vérnyomokat poloskára utaló nyomokat nem találtam, elvileg ekkor kéne néhányat összenyomva is látni. A háznál vannak macskák, ezért gyanakodtam bolhára, de a pókcsípést sem zárnám ki. Milyen állat az, ami az egyik embert támadja a másikat nem? Továbbá a bolhát is észre lehet venni, és az nappal is csípne.. De a poloska miért mászna a derekamra amikor a lábamon is jóllakhat? A kezemen miért nincs akkor egy csípés sem? A pókok bemásznak a hosszú pizsama alá is? Mivel állhatok szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!