Mi okozhat viszkető kiütéseket kézfejemen?
Allergia szerintem nem, mert semmi új dolgot nem használtam/fogyasztottam.
A család többi tagjának nincs, úgyhogy nem tudom, hogy fertőző lehet-e.
Gyakran száraz a kezem, tegnap már viszketett kicsit, de azt hittem csak apró sebek. Éjszakára már viszont kiütések jelentek meg, és egy-kettő nagyon picit hólyagos is, de csak alig látható. Lábujjaimon is érzem, de ott csak kicsit.
Lehet szúnyog is, csak nem veszed észre! Nekem is elég száraz mostanában a kezem, és tegnapelőtt reggelre több piros viszkető folt lett rajta, azt hittem én is, hogy kiütés. De tegnap reggel újra támadott egy szúnyog, már világos volt és láttam, hogy az ujjamon van. Késő volt, megcsípett. És olyan lett, mint az előző napi jelek. Nem dagadt úgy fel, mint régebben a szúnyogcsípéseim, és a szúrás helye sem látszott, ez is kiütésnek tűnt, másképp emelkedett ki a bőrön.
Nagyon sok szúnyog van mostanában, és tudnak olyan hangtalanul repülni, hogy még ha az arcomra szállnak le, azt se hallom meg sajnos.
Pedig az ablak sem volt nyitva sokat, nem is tudom hogy jutnak be...
Szerintem nem szúnyog, mert rengeteg kiütés van.
Köszi a tippeket!
most jutott eszembe, hogy tegnap vettem be ACC-t köhögésre, és korábban soha nem használtam még, a betegtájékoztatójában pedig benne is van a bőrkiütés!
Ez jelentkezhet kifejezetten végtagokon, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!