Mik ezek a kis, viszkető hólyagok az ujjaim belső oldalán?
Az ujjaim belső oldalán,nagyon pici,vízzel,vagy valamilyen folyadékkal teli hólyagocskák jönnek elő elég gyakran,amiket ha kinyomok,egy pár perc múlva megin' feltöltődnek.És van mikor iszonyatosan éget,viszket,akkor van,hogy álmomba kivakarom.Régen voltak bőrproblémáim,hajlamos vagyok az ekcémára,és egy anno felírt kenőccsel kentem,ami most elfogyott,pedig használt erre a gondomra is.A neve nincs ráírva a tubusra,így nem tudom megin' kiíratni.
Másfél éve boxolok.Fél éve vettem saját kesztyűt,azelőtt azt hordtam,ami közösbe volt edzésen,lehet ott kaptam el valamit.Valamint melóba csak natúr ultra kézmosó van,ami úgy vettem észre,hogy kiszárítja,és nem tesz jót Neki,este meg van,hogy fél óra alatt kijönnek a hólyagok.Akkor pár napig vannak,és a kenőcstől elmúlik,de most ugye nincs kenőcs.
Mi lehet a gondom,és milyen kenőcsöt javasoltok rá?Ezerféle kézkrémet kipróbáltam már,de csak az egy használt,aminek a nevét nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!