Nagyon egészségtelen, ha egy 14 éves lány minden reggel iszik egy nagy csésze fekete kávét?
Figyelt kérdés
Rólam lenne szó. Régen csak tejjel ittam, de most megszoktam, hogy simán iszom. + még 3-4 kávéskanál cukor. Szerintem tök egészségtelen, de már megszoktam, nem is indulna jól a napom kávé nélkül. Hogy szokjak le róla?2015. aug. 28. 15:22
11/12 anonim válasza:
Ha nem bírod a tejet, ne erőltesd, rengetegen isszák feketén a kávét, nem lesz a gyomrodnak semmi baja tőle, ha csak nem érzékeny. Éhgyomorrra azért nem innám,de semmi gond a tej-mentességgel. Hagyd a tejport is a fenébe, ha nem bírod, minek erőltetni.
12/12 anonim válasza:
Nem egészségtelen. Elárulom neked, hogy a kóla és az energiaital sokkal károsabb. A kávéban nincs sok koffein, illetve annak a hatása nem tart sokáig. Ami miatt károsnak mondanám az az, hogy vízhajtó hatású, és dehidratációt okoz. De még így is a kóla és az energiaital sokkal rosszabb. Nyugodtan ihatod. a cukrot viszont tényleg mérsékeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!